Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.

Albernin yhdistetty taukotila-varastovaunu kehitetty kovaan käyttöön

Alberni Oy on vuonna 1994 perustettu kaarinalainen yritys, joka on tunnettu laadukkaiden hollantilaisten Saris-perävaunujen maahantuojana.

Albernissa suunnitellaan ja kehitetään koko ajan maamme olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin soveltuvia innovatiivisia ja pitkälle räätälöityjä tuoteratkaisuja. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii täysin suomalaisten vaatimusten mukaan kehitetty Alberni 6000.2 -taukotupa, joka soveltuu loistavasti esimerkiksi rakennusyhtiöiden, talopakettiyritysten ja urakoitsijoiden tarpeisiin.

Saris-vaunujen laadukkuus ja monipuolisuus on vastannut maamme autoilijoiden kovaan vaatimustasoon ja tällä hetkellä Alberni toimittaa vuodessa maahamme kaikkiaan noin 600 raakaan työhön soveltuvaa perävaunua hyvin monimuotoisiin käyttötarpeisiin. Albernin perustaja Martti Alander ja toisen polven yrittäjä Kalle Alander ovat aina seuranneet tarkoin alan kehitystä, ja Saris-perävaunut ovatkin toimineet alan edelläkävijöinä ominaisuuksiensa ja varustelunsa kannalta. Sama idearikkaus ja ennakkoluulottomuus on hyvin esillä myös Alberni 6000.2 -vaunussa, jonka pienimpiäkin yksityiskohtia myöten hiotut piirteet tulevat hyödyttämään käyttäjää kovissakin työtehtävissä vuosien ajan.

Rakenne kaikille vuodenajoille

Array

Alberni on valmistuttanut taukotila-varastovaunuja yhdeksän vuoden ajan ja niiden suosio on ollut tasaisessa kasvussa hyvän maineen levitessä kautta maan.

”Kaikki lähtee perusteellisesta suunnittelusta, jossa huomioidaan tarkoin asiakkaan toimiala ja sen tuomat erikoisvaatimukset. Vaihtoehtoja on niin kokoluokan kuin varustelun suhteen. Rajoituksena on ainoastaan kuuden metrin maksimipituus. Tämän kokoisessa vaunussa rungon jämeryys on luonnollisesti ensisijaisen tärkeää, ja Albernissa kestävyys on varmistettu kuumasinkityllä rungolla, seinien ja katon 50 millimetrin lasikuitu-uretaanikerroslevyllä. Lattiassa on lisäksi vielä 15 millimetrin vanerilevy sekä kumimatto. Käytön mukavuuden varmistavat jämerät tukijalat ja astinlaudat sekä taittuva nokkapyörä”, kertoo Martti Alander.

Varustelu mittatilaustyönä

Alberni-vaunu voidaan modifioida hyvin tarkoin käyttötarpeen mukaan.

”Suuri kysymys on toimisto-osan sekä varaston kokojen suhde ja kemiallisen WC:n tarve. Yleisessä ratkaisussa varastotilat ovat noin kuuden neliön kokoiset, mutta ratkaisu on tietenkin asiakkaan päätettävissä. Itse varasto on varustettu sidontakiskoilla ja -lenkeillä, taitettavalla työpöydällä, useilla sähköpisteillä, kunnon valaistuksella ja avattavalla kattoluukulla. Jämerät pariovet aukeavat riittävän leveästi, mikä mahdollistaa trukkilavan noston suoraan kyytiin”, korostaa Alander.

Toimisto-osassa on huomioitu vuosien käyttökokemusten tuomat ideat niin kestävyyden kuin käytettävyyden suhteen.

”Kalusteet ovat jämerät ja kiinteät, istuinosien reunat on suojattu ja niiden alla on näppärä varastotila, hyllytilaa löytyy mukavasti. Naulakot on tehty kestämään raskaammatkin taakat. Luonnollisesti toimisto-osassa on runsaasti pistorasioita ja riittävä valaistus konttorityöt huomioiden. Luonnonvaloa saa puolestaan isosta avattavasta ikkunasta sekä kattoluukusta.”

”Keittiöosastossa on puolestaan mikrouuni, jääkaappi, pesuallas, lämminvesivaraaja ja saippua-automaatti. Kylpyhuonetila on kunnon kokoinen ja varustettu kemiallisella WC:llä, pesualtaalla, peilikaapilla, kattoluukulla sekä saippua-automaatilla. Tilan koko ja eristyksen taso mahdollistaa haluttaessa myös suihkun asentamisen. Kaikki tilat ovat myös varustettu tehokkailla lämmittimillä, mikä pitää tilat kuivina ja työskentelyolosuhteet miellyttävinä”, lisää Alander.

Mietitty kokonaisuus

Alberni 6000.2 -vaunun kokonaispaino on 2 700 ja omapaino 1 400 kilogrammaa.

”Vaunu on tehty helposti vedettäväksi ja se on rekisteröity hinattavaksi laitteeksi, mikä tarkoittaa, ettei sitä tarvitse rekisteröinnin jälkeen vuosikatsastaa eikä siihen vaadita nastarenkaita. Vaunun saa halutessaan myös teipattuna yrityksen väreihin ja tällä hetkellä toimitusaika on jopa tarkoin räätälöidyille vaunuille vain noin kolmisen kuukautta. Myönnämme vaunulle 24 kuukauden takuun ja voimme taata taukotila-varastovaunun toimivan täydellisesti maamme vaativissa olosuhteissa kaikkina vuodenaikoina”, Alander päättää.

Tapani Palo
Tapani Palo on kaupallinen tuottaja, joka on työskennellyt pitkään kevyiden tavara-autojen sekä henkilökuljetuksen maailmassa. Työkokemusta löytyy reippaasti myös raskaan kuljetuskaluston, maarakennuksen sekä maatalouskoneiden parista, ja verkkopuolella vastuualueisiin kuuluu esimerkiksi suosittujen Taukopaikat-osioiden ylläpito.
OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Sama tunnus käy kaikkiin Alma Ajo -palveluihin.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

 

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

Kirjaudu sisään

Näytä

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.