FinnMETKO-messujen kuljettajakilpailut

Konetyöalojen ammattilaisia hemmoteltiin lukuisilla uutuuksilla lauantaina päättyneillä FinnMETKO 2018 -messuilla Jämsässä.

FinnMETKO-näyttely järjestettiin nyt 17. kertaa ja sen tarjontaan tutustui kolmen päivän aikana kaikkiaan 34 700 kävijää. Uutuuksien esittely herätti myös kansainvälistä kiinnostusta, mikä toi messuille paitsi ulkomaisia kävijöitä myös aiempaa enemmän ulkomaisia toimittajia.

FinnMETKO-messujen kuljettajakilpailuissa käytiin useita taistoja. Perjantaina oli vuorossa mm. Puunkuormaajamestari 2018 -kiertueen finaali, jonka miesten sarjan voitti Pekka Villman Viitasaarelta. Naisten mestaruuden vei Jonna Matikainen Mäntyharjulta. Miesten sarjan toinen oli Kai Siren Pornaisista ja kolmas Jari Sarajärvi Kuusamosta. Naisten sarjan toiseksi ylsi Sarah Lindahl Turusta ja kolmanneksi Maija Pohjankivi Noormarkusta. Veteraanisarjan voittaja oli Auvo Rautiainen Enosta.   

Metsäkoneenkäytön SM-kilpailussa puolustava mestari Teemu Honkalatva Mynämäeltä piti pintansa ja uusi mestaruutensa. Toiseksi tuli Ville-Veikko Määttä Ruokolahdelta ja kolmanneksi Ville Jalkala Kuopiosta. Kilpailun järjestelyistä vastasi tänä vuonna Länsirannikon koulutus Oy WinNova.

Näyttelyn päätöspäivänä lauantaina kisattiin maarakennuskoneenkuljettajien Suomen mestaruudesta. Kilpailussa mitattiin kuljettajien taitoja kahdella maarakennuskoneella: pyöräkuormaajalla ja kaivukoneella. Kokonaiskilpailun voitti Juhani Niemiaho, toiseksi tuli Mikko Jokinen ja kolmanneksi Jani Raja

Seuraavan kerran FinnMETKO 2020 -näyttely pidetään Jämsässä 3.–5.9.2020. 

Lähde: Metko tiedote

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla NettiX-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä