Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
H.C. Petersen Finland Oy edustaa Weidemann pyöräkuormaajia - Artikkeli - Nettikone

H.C. Petersen Finland Oy edustaa Weidemann pyöräkuormaajia

Artikkelit 17.02.2020

H.C. Petersen Finland Oy on aloittanut Weidemannin maahantuojana Suomessa 1.5.2019.

”Weidemann sopii hyvin HCP:n valikoimiin, koska Weidemannin kanssa voidaan kehittää kumppanuutta ja Weidemann on valmistaja, joka tukee tuotteitaan loppukäyttäjille saakka. Loppuun saakka hoidettua jälkimarkkinointiketjua arvostetaan HCP:llä. Tämä helpottaa pitkäaikaisten yhteistyösuhteiden rakentamista kumppaneihimme. HCP:llä on suuret odotukset ja luottamus Weidemannin tuotteisiin ja niiden laatuun. Weidemannin laatu on tunnettu”, kertoo HCP Finlandin myyntipäällikkö Peter Mattas.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota suomalaisille asiakkaillemme hyvin varustetun tuotevalikoiman nykyisen jälleenmyyjäverkoston kautta”, Peter kertoo.

”Weidemannin laaja tuotevalikoima, korkea laatu ja satsaukset jälkimarkkinointiin ja tukeen ovat olleet vaikuttamassa yhteistyöpäätökseen. Meidän tehtävämme taas on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia korkealaatuisia vaihtoehtoja erilaisiin työtehtäviin ja Weidemannin konsepti sopii siihen hyvin”, sanoo tuotepäällikkö Kalle Halme HCP Finlandista.

HCP: llä on jälleenmyyjien ja valtuutettujen palveluntarjoajien verkosto, joka kattaa suuren osan Suomesta. Suomen toimintoja ohjataan Seinäjoella HCP Finland oy:stä, missä on myyntiä ja varaosat. Tämän lisäksi on paikallisia vähittäiskauppiaita koko maassa. HCP omistautuu yhdelle pyöräkuormaajabrändille eli Weidemannille.

Weidemann perustettiin vuonna 1960, joka aloitti koneiden ja komponenttien valmistuksen. 12 vuotta myöhemmin ensimmäinen Hoftrac® otettiin käyttöön, mikä pieni nivelletty pyöräkuormaaja. Nykyään Weidemann-tuotteisiin kuuluu myös pyöräkuormaajat ja teleskooppikuormaajat maataloudessa ja hevos-, metsä- ja puuteollisuudessa, kunnat, taimitarhat, biokaasulaitokset sekä teollisuuden ja kaupallisten yritysten eri alat.

Weidemann GmbH on yksi Euroopan merkittävä johtava toimija ja on Wacker Neuson -ryhmän tytäryhtiö ja Weidemann edustaa innovatiivisia konsepteja, joissa korostuu käyttäjäystävällisyys ja hienostunut tekniikka. Valikoimiin on esimerkiksi tulossa eHoftrac®, mikä on täysin sähköinen versio.

Seppo Pentti
Seppo Pentti on Urakointiuutiset-lehden päätoimittaja. Urakointiuutiset on Konepörssi-lehden traktoripuolen teemalehti, jossa käsitellään traktoreita, traktoreiden työlaitteita ja etenkin sitä, mitä niillä saadaan aikaan.

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla Nettix-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä