Koneagria Jyväskylä 2018 - Keskeinen sijainti, hyvä tunnelma!

Jyväskylässä 11.- 13.10. järjestetty KoneAgria sai tuottajat liikkeelle eri puolita Suomea. Viikonvaihteen erikoisuutena nähtiin kolmen lypsykarjarodun sisänäyttely Finn Dairy Expo.

Sen myötä mukana oli lähes sata lehmää ja hiehoa. Päivittäiset esitykset pysäyttivät hyvin näyttelykävijöitä areenan katsomoihin ja laitamille seuraamaan taitavaa karjankäsittelyä.

”Näytteilleasettajilta ja näyttelyvierailta saadun palautteen perusteella KoneAgria onnistui tälläkin kertaa palvelemaan sekä ostajia että myyjiä. Kävijämäärä, reilut 8000 vierasta oli odotuksia parempi. Selkeä teemoitus karjatilallisiin tavoitti juuri heidät ja näytteilleasettajien palautteen perusteella erityisesti investoivat tilat olivat liikkeellä. Maitotiloja Suomessa on n. 6700 ja naudanlihan tuottajia alle 3000. Näytteilleasettajille tapahtuma oli kaupallisesti erittäin hyvä, joidenkin mukaan jopa parempi kuin aikaisemmat huippuvuodet. Näytteilleasettajien määrä oli myös hyvä, sillä kaikki hallit olivat tänäkin vuonna käytössä. Kävijöiltä kuultuna myös näytteilleasettajien "laatu" oli hyvä”, toteaa näyttelypäällikkö Marko Toivakka. KoneAgrian sijainti keskisessä Suomessa koettiin myös hyväksi asiaksi. ”Jyväskylä palvelee keskeisen sijaintinsa vuoksi erityisesti karja-Suomea”, Toivakka vahvistaa.

Array

Näyttelyrytmityksessä tehdään ensi vuonna vaihdos, joten KoneAgria järjestetään seuraavan kerran niin ikään Jyväskylässä, 10.-12.10.2019. ”Olemme siis toisen kerran peräkkäin Jyväskylässä. Vaikka tapahtuman myyntiä ei ole vielä edes aloitettu, ennakkovarauksien perusteella ensi syksy tulee olemaan loppuunmyyty”, Marko Toivakka päättää. 

 • Array
 • Array
 

Kuvat ja teksti: Mikko Näppilä

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla NettiX-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä