MaatalousKonemessut järjestettiin ensimmäistä kertaa Helsingin Messukeskuksessa 15. – 17.11.2018

MaatalousKonemessuilla vieraili kolmen päivän aikana lähes 17.000 kävijää. Tuotteitaan tapahtumassa esitteli yli 300 näytteilleasettajaa.

Järjestäjän puolesta onnistunutta tapahtumaa kommentoi messukeskuksen myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström: ”Tavoitteemme oli saavuttaa 15.000 kävijää. Messuvieraita oli kaikkineen 16.819 kpl, joka on hieno luku, johon olemme tyytyväisiä. Näytteilleasettajamme ovat myös lukumäärän lisäksi olleet erittäin tyytyväisiä kävijöiden laatuun. Kävijät jakautuvat myös hyvin tasaisesti kolmen messupäivän kesken, ja viihtyivät messuilla pitkään”, Bergström kertoo.

Array

Konseptikehittäjä Leo Potkonen on messukeskuksen tiedotteen mukaan samoilla linjoilla: ”Olemme todella tyytyväisiä kävijämäärään ja erityisesti kävijöiden laatuun. Saimme paikalle viljelyä aktiivisesti harjoittavat, jotka tekevät myös investointeja. Osastoilla on tehty paljon kauppaa. Vahva usko tulevaisuuteen näkyy sekä kävijöiden että näytteilleasettajien kasvoilta”, Potkonen linjasi tiedotteessa tapahtuman annin.

MaatalousKonemessut järjestetään seuraavan kerran 5. – 7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Silloin käytössä on entistä enemmän hallitilaa, kun käyttöön otetaan Messukeskuksen viisi hallia. Marcus Bergströmin mukaan tapahtuma tulee laajenemaan ja kehittymään entisestään: ”Seuraavassa tapahtumassa tulemme panostamaan lisää ainakin karjatalouteen. Meillä tulee olemaan silloin kaikki alakerran hallit käytössä, joten tapahtuma voi kasvaa. Nytkin heti ensimmäisenä tapahtuma oli täysin loppuunmyyty. Nöyrä tavoitteemme on, että vuoden 2020 tapahtuma on Pohjois-Euroopan johtava alallaan”, Bergström päättää. 

 • Array
 • Array
 

Messukeskuksen tiedotteen voit lukea täältä!

Kuvat & teksti: Mikko Näppilä

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla NettiX-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä