Näin parannat työkoneesi toimintavarmuutta ja pidennät koneen ikää

MAINOS Vinkit 07.10.2019

Työkoneet ovat isoja investointeja ja korjauksista johtuvat seisonta-ajat voivat käydä kalliiksi. Miten polttoainevalinnalla voi parantaa työkoneiden toimintavarmuutta ja pidentää niiden käyttöikää?

Työkoneiden käyttövoimana dominoivat vielä pitkään dieselmoottorit, jotka ovat kehittyneet 2000-luvun aikana merkittävästi. Uudet moottorit asettavat uudet vaatimukset myös polttoaineille. Työkoneet tarvitsevat erityisesti niitä varten tehtyjä polttoaineita. Vuoden 2019 alussa voimaan astuneiden työkoneiden Stage V päästörajojen alittaminen vaatii polttonesteiltä entistäkin parempia ominaisuuksia.

Laadukkaassa moottoripolttoöljyssä yhdistyvät parempi käyttövarmuus ja suorituskyky sekä pienemmät ylläpitokustannukset ja päästöt.

Puhtaampi moottori, parempi suorituskyky

Array

Erityisesti työkoneille tarkoitetussa Neste Pro moottoripolttoöljyssä on erinomaisen perustuotteen lisäksi tehokas lisäaineistus, joka pitää polttoainesuuttimet ja moottorin puhtaana. Korkeapainepumppujen ja suuttimien pienet välykset, korkeat ruiskutuspaineet ja  olttonestevoitelu vaativat entistä puhtaampia polttoaineita. Näin moottori toimii paremmin, suorituskyky paranee ja päästöt pienenevät.

“Polttonesteen puhtaus on erittäin tärkeää nykyaikaisten polttoainesuuttimien luotettavalle toiminnalle ja kestävyydelle”, Nesteen tuotepäällikkö Kari Jaanila huomauttaa.

Myös pakokaasujen jälkikäsittelylaitteet kuormittuvat vähemmän. Laadukkaan moottoripolttoöljyn käyttö parantaa moottorin kestävyyttä ja käyttöikää, jolloin ylläpitokustannukset pienenevät. 

Toimintavarmuutta kaikissa olosuhteissa

Työkoneiden tulee toimia ankarissa olosuhteissa - vaihtelevissa lämpötiloissa ja erilaisissa maastoissa.

“Neste Pro moottoripolttoöljy on suunniteltu erityisesti varmistamaan työkoneiden parempaa suorituskykyä, ja näin se soveltuu erinomaisesti myös vaativaan ammattikäyttöön”, Jaanila kertoo.

Työkonekäyttöön suunniteltua Neste Pro moottoripolttoöljyä on saatavilla koko maassa talvi-, ja kesälaatuisena sekä jopa arktisena laatuna Pohjois-Suomessa. Tuotteen lisäaineistus antaa sille paremman korroosiosuojan ja varmistaa sen säilyvyyden käyttökelpoisena useita vuosia.

Polttoöljyjen kehitys ja jalostus tapahtuu Euroopan edistyneimpiin kuuluvilla Nesteen Porvoon ja Naantalin jalostamoilla.

Sujuvampaa tankkaamista laajasta verkostosta 

Moottoripolttoöljyn vaahdonestolisäaineen ansiosta tankkaaminen on nopeampaa ja siistimpää, sillä vaahtoa syntyy tankatessa vähemmän. Neste Pro moottoripolttoöljyä on nyt saatavilla suoratoimitusten lisäksi kaikilta moottoripolttoöljyä myyviltä Neste Truck- ja miehitetyiltä liikenneasemilta.

Lue tästä lisää!

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla Nettix-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä