Nokian Raskaat Renkaat osti vannefirma Levypyörän

Artikkelit 13.08.2019

Nokian Raskaat Renkaat osti vanteita valmistavan Levypyörä Oy:n. Kauppa tarkoittaa, että Nokian Raskaat Renkaat voi tarjota vanne-rengas -paketteja.

Nokian Raskaat Renkaat osti työkoneiden vanteita valmistavan Levypyörä Oy:n elokuun alussa. Levypyörä on toimittanut vanteita metsäkoneisiin, maansiirtokalustoon ja maatalouskoneisiin sekä loppuasiakkaille että koneita valmistaville tehtaille. Kauppa tarkoittaa sitä, että Nokian Raskaat Renkaat voi nyt tarjota asiakkailleen kokonaista pakettia, jossa ovat mukana sekä renkaat että vanteet. Tämän uskotaan kiinnostavan etenkin konevalmistajia.

– Yrityskaupan myötä Nokian Raskaat Renkaat pystyy tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja nykyisille asiakkailleen sekä kasvattamaan vannevolyymia ja parantamaan palvelutasoa entisestään. Levypyörä on ollut luotettu yhteistyökumppanimme jo vuosien ajan, ja tehty kauppa palvelee meitä molempia erinomaisesti. Kaupan myötä saamme uusia kasvumahdollisuuksia ja pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisuja sekä OE- että jälkimarkkina-asiakkaillemme, kertoo Nokian Raskaiden Renkaiden toimitusjohtaja Manu Salmi.

Nastolassa toimivan Levypyörä Oy:n liikevaihto on 18 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 100. Ennen kauppaa se oli osa Weckmann Steel -konsernia.

Nokian Raskaiden Renkaiden liikevaihto on 1,6 miljardia euroa ja työntekijöitä on 4800. Nokian Raskaiden Renkaiden tehtaalla Nokialla on meneillään 70 miljoonan euron rakennusinvestointi, jolla mm. puolitoistakertaistetaan tuotantokapasiteetti ja yli kaksinkertaistetaan erilaisten renkaiden määrä sekä rakennetaan uusi tuotekehityskeskus.

Tommi Pitenius
Tommi Pitenius on raskaista koneista kiinnostunut kirjoittaja ja viestintäkonsultti. Traktorit ja maatalouskoneet ovat erityisen lähellä sydäntä, mutta myös metsä-, maansiirto- ja kuljetuskalusto sekä niihin liittyvät varusteet kiinnostavat. Harva kollega ymmärtää Tommin intohimoa kytkentälaitteita ja pakokaasujärjestelmiä kohtaan.

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla Nettix-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä
tai

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä