POWER TRUCK SHOW 2018 – ennätyksiä monella rintamalla

Katso video

Järjestyksessään 14. Power Truck Show vietettiin Härmän Power Parkissa loistavan loppukesän sään myötä ennätystunnelmissa.

Kahtena tapahtumapäivänä autonäyttelyyn sekä kuljetusmessuihin ehti tutustua 35.000 vierasta. ”Määrän voidaan sanoa olevan niukasti jopa kaikkien aikojen kävijäennätys”, tapahtumajärjestäjä Mikko Nukala kertoo. ”Kävijämäärä tuntui vieläpä erityisen suurelta, koska komian kelin myötä kävijät viihtyivät alueella pitempään”, Nukala jatkaa.

Kuljetusmessut vetivät niin ikään ennätysmäärän näytteilleasettajia. ”Aiempiin vuosiin verrattuna osastoja oli reilu 20 enemmän, ja kaikkineen näytteilleasettajien määrä nousi 600 kappaleeseen”, Nukala laskee. Tapahtuma onnistui siis erinomaisen kattavasti palvelemaan normaalin messuyleisön lisäksi myös kuljetusalan ammattilaisia. Power Truck Show järjestetään seuraavan kerran 9.-10.8.2019.

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla NettiX-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä