SR-Harvesting Konepäivät Jyväskylässä 8.-9.5.2018

SR-Harvesting vietti Konepäiviä Jyväskylässä 8.-9. yhteistyössä Realmachineryn kanssa.

Asiakkaat pääsivät tutustumaan mm. Doosanin DX170W-5 ja DX235LCR-5 malleihin Realmachineryn konemyyjän Pekka Heikkisen opastuksella. "Hienoa päästä esittelemään Doosanin malleja Jyväskylässä. Tarkoitus on asiakkaille itselleen kiireisenä vuodenaikana tulla tuotteiden kanssa heidän luokseen", Heikkinen korostaa.

Yhteistyöstä on mielissään myös SR-Harvestingin toimitusjohtaja Matti Pesonen. Virroilla, Jyväskylässä ja Viitasaarella toimiva SR-Harvesting on erikoistunut maatalous-, maanrakennus- ja kiinteistönhoitokoneiden ja niiden lisälaitteiden kauppaan ja huoltoon. "Keski-Suomessa meillä on pääroolissa huoltopalvelumme. Lisäksi esillä ja saatavilla on myös Pronarin monipuolinen työlaitevalikoima", Pesonen listaa.

SR-Harvestingilta löytyy uusien koneiden lisäksi käytettyjä metsä-, maatalous- ja maanrakennuskoneita. "Tässäkin mielessä yhteistyömme hyödyttää kaikkia. Konevalikoima laajenee, lisälaitteet ja huoltopalvelut ovat asiakkaille helposti saatavilla. Hoidamme Realmachineryn koneiden takuuhuollot Jyväskylässä, olemme heidän apukätenään koko Keski-Suomen alueella", Pesonen kertoo.

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla NettiX-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä