Villi Länsi 23. – 24.3. Turun seutu

Turun seudun konekauppiaat olivat jälleen näyttävästi esillä Villi Länsi -tapahtumassa. Keväinen sää suosi tänä vuonna järjestäjiä ja yhteistyökumppaneita, joita oli mukana enemmän kuin koskaan aiemmin.

Mateko avasi uuden toimipisteen helmikuun lopussa Lietoon Vakiotielle. ”Erinomaisesti on mennyt ensimmäinen kuukausi uusissa tiloissa. Asiakkaita on ollut hyvin liikkeellä, ja ylipäätään konekaupan osalta on positiivinen tunnelma koko alkuvuoden”, kertoo Turun pisteen vastaava Mika Laiho.

KH-Koneiden ja Edeco Toolsin erittäin kattavalla osastolla nähtiin mm. keväisen turkoosien Kobelcon kaivinkoiden ensiesiintyminen Turussa. Edeco Toolsin Tuomas Järvinen ja KH-Koneiden Juha Keränen pääsivät esittelemään laajan kalustokattauksen ohella niin ikään ensi kertaa Turussa nähtyjä pyöräalustaisia Yamnarin koneita.

Konevuokraamo Rentiltä löytyy yli 20 vuoden kokemus maarakennusalalta. CASE kattavaa konevalikomaa asiakkailleen esitteli Juha Leivo. ” Oli mukavaa kun asiakkaat olivat aktiivisesti tutustumassa meihin ja CASE maarakennuskoneisiin”, Leivo kiitteli Villin Lännen antia.

Realmachineryn tontilla väkeä ja kalustoa riitti. Kiinnostusta herätti eritoten näppärä Bobcat e57w, kompaktikokoinen pyöräkaivukone. Tuote on hyvin kustannustehokas pienen polttoaineenkulutuksensa sekä huippunopeutensa (30 km/h) myötä.

 • Array
 • Array
 

Lietoon Tuulissuolle tammikuussa muuttanut trukkitalo Finnsiirto Oy osallistui Villi Länsi konepäiville ensimmäistä kertaa. Konepäivien tunnelmat olivat positiiviset ja vanhojen asiakkaiden lisäksi uuteen trukki- ja konemyymälään kävi tutustumassa myös paljon uusia tuttavuuksia.

Uusien Hyundai, Ausa ja Avant koneiden lisäksi esittelyssä olivat kaikki merkit ja mallit käytetyistä koneista. Villi Länsi konepäivillä Finnsiirtoa edustivat trukkimyyjät Kalle Dahlman ja Kimmo Tiittanen.

Katso kaikki jutun kuvat yläosan kuvaselaimesta.

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Yhdet tunnukset käyvät
  kaikilla NettiX-sivustoilla.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

 

Kirjaudu sisään

Näytä

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

Unohditko salasanan?

Haluan vastausviestin

Anna lähettämämme koodi

Koodi on lähetetty osoitteeseen

Salasanan uusiminen

Näytä