Caselta uusi SV-sarjan kaivurikuormaaja

Case Construction Equipment on julkistanut uuden, SV-sarjan kaivurikuormaajan.

Casen SV-sarjassa on uusi, tilavampi ohjaamo sekä paljon uusia toimintoja. Moottori on FPT:n uutta mallia, ja se täyttää Stage V -päästövaatimukset.

Tuottavuus ja mukavuus samassa paketissa

Array

Sisätilat ovat kasvaneet tarjoten näin paremmat jalkatilat. Myös ohjaamoon nousu on helpottunut. ”Mukavasti istuvat kuljettajat ovat tuottavia kuljettajia. Uudessa SV-sarjan kaivurikuormaajassa on monia parannuksia, jotka lisäävät tuottavuutta. Uudelleensijoitettu seisontajarrun kytkin, uusi nopeusmittari, uudelleenryhmitellyt katkaisijat oikeanpuoleisessa konsolissa, Power Shift -mallissa uusi suunnanvaihdon kytkin (F-N-R) kuormaajan hallintavivussa, uusi joystick rullalla sekä lisättynä monilla uusilla toiminnoilla sekä uudelleen sijoitetut tukijalkojen hallintavivut”, listailee Egidio Galano Caselta. 

Näkyvyys on parantunut suurempien takasivulasien ansiosta. Lasit ovat myös aikaisempaa halvempia vaihtaa. Ohjaamon melutaso on laskenut kolmella desibelillä ollen nyt 74 desibeliä.  

Käytettävyyttä lisäävät kaksi usb-porttia, 12 voltin virtapistorasia, älypuhelimen teline, Bluetooth-liitäntä sekä runsaat säilytystilat; kaksi lukittavaa lokeroa, kaksi pullotelinettä, neljä avointa kaukaloa ja kylmälokero.  

FPT:n Stage V -dieselmoottori 

FPT:n uusi F36 Stage V -moottori tarjoaa parempaa suorituskykyä, mutta alentuneita päästöarvoja. Moottori on suunniteltu erityisesti keskiraskaaseen työhön, jota kaivurikuormaajilla yleisesti tehdään. 

FPT on kehittänyt erityisen pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmän (Hi-eSCR2), joka soveltuu hyvin kompaktin kokoisiin koneisiin.  Järjestelmä on suunniteltu alhaisiin pakokaasulämpöihin ja töihin, joissa on paljon katkoja. Pakokaasujen käsittelystä huolehtivat EGR, SCR ja DPF. Nämä yhdessä ECO-moodin kanssa ajettaessa alentavat valmistajan mukaan polttoaineenkulutusta jopa kymmenellä prosentilla. 

Nelisylinterisen ja 16-venttiilisen moottorin sylinteritilavuus on 3,6 litraa. Common Railin ruiskutuspaine on 1 800 baaria. WG-turboahtimella varustettu moottori tuottaa tehoa 82 kilowattia sekä vääntöä 460 newtonmetriä. Moottori on myös kooltaan pienempi, joten näkyvyys moottorin yli on parantunut. 

Moottorin öljynvaihtoväli on 500 tuntia. Säätyvätilavuuksinen hydrauliikkapumppu tuottaa painetta vain tarvittaessa. Huoltojen teko onnistuu valtaosin koneen yhdeltä sivulta. Hi-eSCR2-järjestelmä on huoltovapaa.

Case Service Solutions

Uuteen SV-sarjan kaivurikuormaajaan saa myyntialueesta riippuen Case Service Solutions -työkalut. Niitä ovat  Case SiteWatchTM, Case SiteConnect, Case Care, Case Fluid Analysis. Ne ovat ohjelmistoja, jotka ovat yhteydessä jälleenmyyjiin Casen Uptime Centerin välityksellä. Reaaliaikaista tietoa saadaan muun muassa koneen toiminnoista ja huolloista.  

Kaivurikuormaajan tarina jatkuu   

 

 ”Tämä Casen uusin kaivurikuormaaja on jatkoa jo 60 vuoden kokemukselle”, sanoo Galano. ”Ensimmäinen kaivurikuormaaja näki päivänvalon vuonna 1957. Muutaman vuoden päästä julkaistiin ensimmäinen dieselkäyttöinen malli. Sitä seurasi monia uusia ominaisuuksia. Suurin osa niistä on käytössä tämänkin päivän malleissa. Tarjolle tulee kolme mallia; 580SV, 590SV ja 695SV. Case-maarakennuskoneet tuo maahan ja jälleenmyy Rentti 

 

 

Esa Suominen
Esa Suominen on Konepörssi-lehden toimittaja. Hänellä on pitkä kokemus työkoneiden parissa, sekä kyltymätön kiinnostus kaikkeen pörisevään. Vapaa-ajatkin kuluvat teeman mukaisesti; moottoripyöräillen, -veneillen ja mönkijällä puita metsästä ajellen mitä nyt kaivukoneen hytistä ulos ehtii. Autotkin ovat Esan sydäntä lähellä siinä missä monien muidenkin suomalaismiesten. Pakettiautojen koeajot sopivat näin miehen toimenkuvaan erinomaisesti.

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Nettix sites.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

-

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

 

Sign-in

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.