Continue with Alma account

You are logged in as
Continuing to use Alma Ajo services, you must agree to the terms and conditions.

Welcome

You have created an Alma-tunnus with the email address .
Please verify your email address so you can begin using your new Alma-tunnus.
An email has been sent with instructions for the verification process.

Mansessa on möristy jo vuodesta 2002

Mansen Mörinät järjestetään nyt syyskuussa 19:nen kerran.

Ensimmäisen kerran Mansessa möristiin vuonna 2002. Vuosien mittaan Mansen Mörinät on saavuttanut asemansa raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaisten yhtenä ykköstapahtumana, jolloin Pirkanmaalle suuntaa iso joukko ammattilaisia tutustumaan alan johtavien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin.

Ensimmäisen kerran Mansen Mörinät pidettiin vuonna 2002. Silloin 11 ennakkoluulotonta konealan yritystä yhdistivät voimansa ja järjestivät tapahtuman. Silloisesta Konepörssin mainoksesta (kuva ohessa) huomaa kuinka paljon alalla on tapahtunut vuosien mittaan. Suurinta osaa silloisista järjestäjistä ei enää löydy ja osa konemerkeistäkin on poistunut kartalta. Kaikesta huolimatta alan kauppiaiden yhdessä tekeminen ison, kaupallisen tapahtuman eteen on säilynyt.

Tampereen, Lempäälän, Nokian ja Pirkkalan ympäristössä järjestettävä Mansen Mörinät kerää vuosittain arviolta yli 15 000 raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaista Pirkanmaalle.

Varsinaisia järjestäjäyrityksiä tapahtumassa on nyt ennätysmäärä, eli kaikkiaan 59. Erilaisten yhteistyökumppanien määrä on ollut jatkuvassa kasvussa ja Mörinöille odotetaan mukaan kaikkiaan yli 250 alan toimijaa tuotteineen ja palveluineen.

Tapahtumaan kannattaa varata riittävästi aikaa. Monet kävijät ovat viime vuosina havahtuneet kasvaneeseen tarjontaan ja siihen tutustumiseen varatun ajan vähyyteen. Mörinöiden tarjontaan kannattaa ehdottomasti varata aikaa vähintään yksi kokonainen päivä. Useat kiertävät tapahtumassa molempina kahtena tapahtumapäivänä.

Ensi vuonna Mansen Mörinät siirtyvät järjestettäväksi alkuperäiseen ajankohtaan kevättalvelle.

Lisätietoa tapahtumasta löydät tämän lehden mukana jaetusta tapahtumaoppaasta ja tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta mansenmorinat.fi. Seuraa myös tapahtuman ja Konepörssin sosiaalisen median päivityksiä tapahtumaviikolla.

Viimeisimmät järjestäjätiedot ja bussikyytien reitit ja pysäkit kannattaa tarkistaa verkkosivuiltamme.

Tervetuloa Manseen mörisemään!

Jussi Lehtonen
Jussi Lehtonen on Konepörssi-lehden päätoimittaja. Kokemusta raskaasta kone- ja kuljetusalasta on kertynyt Konepörssin palveluksessa kaikkiaan jo yli 30 vuotta.

Comments

OK
  • It's worth register!

    Swipe and you know why
  • You can use same credentials on all Alma Ajo services.

  • Your favorite list will be synced in all your devices.

  • You can access your search agents anywhere.

It's free to register for private seller:

 

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

New payment method - Mobile payment

Mobile payment is new easy way to pay directly with Internet browser without registering and it will be charged on your phone bill.

Mobile payment works on all devices like cellular phones, tablet devices and computers with Elisa, Saunalahti, Telia or DNA subscription data connection. Mobile payment requires data connection that can be billed. With Elisa or Saunalahti subscriptions Mobile payment is possible with any connection (requires to enter mobile subscription number).

OR

 

Sign-in

Show

You have an incomplete ad. What do you want to do?

Do you want to remove this image?

 

Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.