Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.

Doosanilta uusi DL420CVT-7-pyöräkuormaaja

Doosanin palkittu DL-7-sarja saa uusia jäseniä.

Nyt julkaistussa uudessa Doosan DL420CVT-7-pyöräkuormaajassa (24 t/240 kW) on Stage V -moottori ja polttoainetta säästävä CVT-voimansiirto. Kauhan maksimikoko on on 4,5 kuutiometriä ja kuormaaja on tarkoitettu kiviainestyömaille, louhoksille, purkutöihin, teollisuuteen, jätteiden käsittelelyyn ja kierrätykseen. 

 

CVT-voimansiirrossa yhdistyvät hydrostaattisen ja mekaanisen voimansiirron edut. Hitailla nopeuksilla mennään hydrostaattisella vedolla ja vauhdin noustessa, järjestelmä siirtyy automaattisesti mekaaniseen tilaan. Näin suuria kuormia päästään käsittelemään tehokkaasti hitailla nopeuksilla. CVT-voimansiirto myös säästää polttoainetta valmistajan mukaan jopa 15 prosenttia. Tämä kahdella tavalla toimiva vaihteisto toimii automaattisesti ja ilman kuljettajan toimenpiteitä. Maksimi siirtonopeus on 38 kilometriä tunnissa.  

 

Moottorina on Scanian DC09-dieselmottori, josta tehoa saadaan 240 kilowattia (326 hv) moottorin kierrosluvulla 1 800 kierrosta minuutissa.  Alhaisilla kierrosluvuilla on valmistajan mukaan luvassa hyvin vääntöä. Stage V -päästönormit saavutetaan ilman pakokaasujen takaisinkierrätystä (EGR). Toiminnot hoidetaan SCR-, DOC- ja DPF-järjestelmillä. Dieselpartikkelisuodattimen puhdistusväli on kasvanut yli 6 000 tuntiin. Puhdistuksen tarpeesta ilmoitetaan ohjaamon uudella näytöllä.    

Palkittu muotoilu

Array

 

Uusi Doosan DL420CVT-7 myötäilee muotuilultaan muita DL-7-sarjan kuormaajia. Muotoilu on palkittu Saksan muotoilupalkinnolla ja Korean PIN UP -muotoilumaininnalla Best of the Best -kategoriassa. 

 

Lisää tuottavuutta ja monikäyttöisyyttä   

DL420CVT-7:n Z-aisasto tarjoaa hyvän murtovoiman ja nostokapasiteetin. Aisasto sallii laajat liikkeet esimerkiksi tahmeaa materiaalia käsiteltäessä. Lisävarusteena on saatavana suuremmalla tyhjennyskorkeudella oleva aisasto. Doosanilla on tarjolla runsas valikoima työlaitteita käytettäväksi uuden DL420CVT-7:n kanssa.  

Muiden DL-7-sarjan tavoin DL420CVT-7:ssä on hydrauliikan liitännät lisähydrauliikkoineen, myös moottorihydrauliikka. Toimintoja ohjataan proportionaalisesti ohjatulla joystickillä. Koneeseen on tarjolla useita rengasvaihtoehtoja johtavilta valmistajilta. Vastapainonkin saa suurempana, jos on tarvetta.  

 

Hyvä näkyvyys 

Uusi ohjaamo tarjoaa parantunneet näkymät. Kuolleet kohdat on minimoitu. Lasipinta-alaa on 14 prosenttia enemmän kuin aikaisemmassa DL-5-mallistossa. Seiskasarjan koneisiin saa halutessaan sähköisesti säädettävät taustapeilit lisäämään turvalisuutta. Led-työvalot ovat vakiona, neljä eteen ja neljä taakse. Lisävarusteena saa vielä pari lisää niin eteen kuin taakse. Ympäristön turvallisuuden takaamiseksi konepeiton päällä on takana vilkkuva led-varoitusvalo, joka kytkeytyy päälle, kun kone peruuttaa.  

Lisävarusteena ohjaamoon läheisyyteen saa paineilmakompressorin moninaisia puhdistustöitä varten.  

 

Tilava ja ergonominen ohjaamo 

Ohjaamo tarjoaa kuljettajalle parantuneet työolot ja -mukavuuden. Ohjausjärjestelmä on saanut lisää sähköisiä toimintoja. Uusi avaimeton järjestelmä (Doosan Smart Key) mahdollistaa avaimettoman käynnistyksen sekä tarjoaa paremman varkaudenestojärjestelmän. Smart Keyllä onnistuvat myös ovien lukitukset ja avaukset. Ohjaamossa on kaksi usb-pistorasiaa. 

Grammerin Actimo XXL -istuimessa on täydet vaaka- ja pystysäädöt sekä pneumaattinen ristiselän tuen säätö ja lämmitys vakiona. Kolmipisteturvavyön merkkivalot muistuttavat vyön käytöstä.  

Oikeaan käsinojaan sijoitettu joystick toimii yhteistyössä EMCV:n (Electric Main Control Valve) kanssa. EMCV:n myötä kuormaajan toimintoihin on tarjolla paljon automaattisia toimintoja.  

Näyttönä toimii nyt Doosanin uusi kosketusnäyttö. Näytön kautta hoituvat myös kaikki koneen tärkeät asetukset. Näyttöön saadaan kuvaa peruutuskameralta, vaakajärjestelmältä, lämmönsäädöstä ja radion bluetooth-toiminnoista. Älypuhelimen handsfree-käyttö on mahdollista. 

Sisätilan kasvun myötä myös jalkatila on suurentunut ja tarjolla on enemmän säilytystilaa, myös kylmälaatikko.    

 

Hyvä suorituskyky 

Aisaston hydraulinen jousitus helpottaa ja nopeuttaa valmistajan mukaan työskentelyä. Työkierrot nopeutuvat, massat kasvavat ja polttoaineenkulutus pienenee.   

Koneessa on vakiona raskaan sarjan HDL-akselit varustettuna hydraulisella tasauspyörästön lukolla. Se lisää suorituskykyä haastavissa olosuhteissa. Lukko kytkeytyy myös kuormituksen alaisuudessa. ES. 

Doosan DL420CVT-7 -pyöräkuormaaja on varustettu viimeisimmällä DoosanCONNECT TMS2.0 -kalustonhallintaohjelmistolla. DoosanCONNECT tarjoaa selainpohjaisen ohjelmiston kaluston ylläpitoon.   

 

 Doosan-maarakennuskoneet tuo maahan ja jälleenmyy RealMachinery Oy.

Kauhakapasiteetti: 4,5 m3
Kaatokuorma, suorana: 18 696 kg
Kaatokuorma,40°kulmassa: 16 493 kg
Murtovoima: 171kN
Leveys kauhalla: 3 200 tai 3 000 mm
Pituus kauhalla: 8 926 mm
Korkeus: 3 660 mm
Akseliväli: 3 525 mm
Tyhjennyskorkeus(45°): 2 990 mm
Tyhjennysetäisyys(45°):  1 320 mm
Moottori: 5-syl.Scania DC09, 240kW/1 800 r/min
Max. siirtonopeus(nelosalue): 38 km/h
Omapaino: 23 990kg
Esa Suominen
Esa Suominen on Konepörssi-lehden toimittaja. Hänellä on pitkä kokemus työkoneiden parissa, sekä kyltymätön kiinnostus kaikkeen pörisevään. Vapaa-ajatkin kuluvat teeman mukaisesti; moottoripyöräillen, -veneillen ja mönkijällä puita metsästä ajellen mitä nyt kaivukoneen hytistä ulos ehtii. Autotkin ovat Esan sydäntä lähellä siinä missä monien muidenkin suomalaismiesten. Pakettiautojen koeajot sopivat näin miehen toimenkuvaan erinomaisesti.

Kommentit

OK
 • Rekisteröityminen
  kannattaa!

  Pyyhkäise, niin teidät miksi
 • Sama tunnus käy kaikkiin Alma Ajo -palveluihin.

 • Suosikkilistasi pysyy
  ajantasalla joka laitteessa.

 • Saat samat hakuagentit
  käyttöön kaikkialla.

Rekisteröityminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista:

 

 

,

, cm3, kW

 /3 
.

Uusi maksutapa - Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on uusi helppo ja nopea maksumuoto, jolla voit maksaa suoraan puhelinlaskullasi ilman rekisteröitymistä suoraan Internet-selaimesta.

Palvelu toimii kaikilla laitteilla, kuten matkapuhelimet, tabletit ja tietokoneet, joissa on Elisan, Saunalahden, Telian tai DNA:n data-yhteys. Mobiilimaksun käyttäminen on mahdollista, kun käytät laskutuskelpoisen liittymän datayhteyttä. Elisan ja Saunalahden liittymillä Mobiilimaksu on mahdollinen millä tahansa yhteydellä (vaatii liittymän numeron syöttämisen).

TAI

 

Kirjaudu sisään

Näytä

Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Haluatko poistaa kuvan?

 

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.